PPF - Färgskyddsfilm

PPF vårdprodukter, rengöring, polering och vax för tätning

Lång livslängd genom högsta kvalitet, med SWISSVAX PPF

Den högsta kvaliteten på vård och underhåll av skyddsfilmer för långvarigt fordonsskydd

Färgskyddsfilmer och tillhörande skötsel

PPF-skyddsfilm, även känd som Paint Protection Films, för fordon erbjuder många fördelar, särskilt i frontområdet, där de kan minska lackskador från stenar och andra influenser. Det finns transparenta, blanka, färgade och matta filmer, inklusive självläkande filmer som kan korrigera små repor med värme.

PPF-skyddsfilmer kräver dock regelbunden vård för att behålla sina egenskaper och inte bli spröda och spruckna.

Detta beror på att skydden ständigt utsätts för väder och vind, såsom UV-strålar, smuts och föroreningar i luften. Dessa kan skada materialet i PPF-skyddsfilmen och minska dess skyddande effekt. Regelbunden skötsel av filmen kan dock hjälpa den att hålla längre och behålla sin skyddande effekt. Genom att använda våra PPF-produkter minimeras vatten- och kalkfläckar på din PPF.

SWISSVAX har utvecklat produkter för att förebygga och hantera sådana utmaningar.

Vax allroundmaskinen med bästa kvalitet för din bil

SWISSVAX PPF-vaxet är speciellt utvecklat för vård av filmer och använder högkvalitativa vaxer för att säkerställa intensiv glansbevarande, förbättrad vattenavstötning och bibehålla filmens elasticitet. En extra skyddsfunktion mot UV-strålar ingår också. Den speciella fördelen med SWISSVAX PPF-vax är dess höga karnaubavaxinnehåll på 40 %. Detta naturliga vax är särskilt kompatibelt med den kemiska strukturen
av alla filmer och stödjer effektivt deras skyddande effekt.

Ett kit för många utmaningar, helt enkelt med SWISSVAX

PPF Protection Set från SWISSVAX är ett viktigt verktyg för alla fordonsägare som vill skydda sina PPF-skyddsfilmer på lång sikt. Den består av speciellt koordinerade produkter och tillbehör som säkerställer effektiv grundrengöring och skötsel av alla delvis och helt folierade ytor.

Genom att använda PPF Protection Set från SWISSVAX kan du vara säker på att dina PPF-skyddsfilmer blir optimalt omhändertagna och skyddade. Alla produkter och tillbehör är från en enda källa och samordnade med varandra för att uppnå ett perfekt vårdresultat.

Polerande PPF

Oavsett om det är för hand eller maskinpolering, allt är möjligt med SWISSVAX

Hand- eller professionell maskinpolering? Inga problem!

Oavsett om du väljer manuell handpolering eller professionell polermaskin, de som är lämpliga för PPF
Med SWISSVAX-produkter kan du vara säker på att dina ytor kan bearbetas enkelt och utan ansträngning. Våra produkter har utvecklats och testats speciellt för PPF-belagda bilar och ger utmärkta resultat för att ta bort fina repor, repor och hologram. Genom att använda våra produkter kan du vara säker på att ditt fordons ytor är fria från defekter och oönskade märken samtidigt som den behåller sin ursprungliga glans och skydd.

Använder jag Lotus Speed efter vaxning?

Ja.

Lotos Speed kan också användas på vaxtätningen. Detta har fördelen att skyddsskiktet blir ännu mer vattenavvisande och håller längre.

Du bör vänta 3 timmar innan du applicerar Lotos Speed så att vaxet är perfekt kan kombineras med lacken

Det enda tätningsmedlet för PPF - KERAMIQ9

Det speciella med KERAMIQ9

KERAMIQ9 är ett lättanvänt infunderat vattenbaserat spraykeramiskt tätningsmedel utvecklat av SWISSVAX med Aqua-Infused-processen. Den är lämplig för både privata och professionella användare och är kompatibel med SWISSVAX-produkter och vaxer. Tätningen skapar extremt släta och vattenavvisande ytor på färg, glas, plast eller GRP
Används utomhus och ger skydd i upp till 12 månader.

KERAMIQ9 förlänger livslängden på målade ytor som behandlats och tätats med SWISSVAX polermedel och vaxer och kan även överträffa tätningsmedel från andra tillverkare. Appliceringen är enkel och efter normal användning av Swissvax vårdprodukter och vax kan den keramiska tätningen även appliceras för att öka det långsiktiga skyddet. Med SWISSVAX "Prep Fluid" kan tätningen neutraliseras igen och reparationer är lätta möjliga när som helst.

Obs: Applicera Keramiq9 en dag efter vaxning.

De 9 fakta om KERAMIQ9

  • Långvarig Pärlegenskaper på upp till 12 månader
  • Säker lämplig för privata användare
  • Kort Ansökningstid (beroende på storleken på bilen) från bara 30-60 minuter
  • Utan maskering och/eller förarbete som varar många timmar eller dagar
  • Lämplig för både obehandlade och SWISSVAX förseglade färger
  • Kan snabbt bytas ut regelbundet i hårt belastade områden (t.ex. huv, stänkskärmar, etc.)
  • Lägre lösningsmedelshalt utan giftiga ångor jämfört med konventionella keramiska beläggningar
  • Kan användas i alla material som lack, glasytor, plast, fälgar eller GRP
  • Ta vid behov bort KERAMIQ9 enkelt och utan att lämna spår med SWISSVAX «Prep Fluid»

SWISSVAX OPAQUE designad för mattlindade och mattlackerade bilar

Glans och skydd för matta filmer och lacker med SWISSVAX OPAQUE

PPF Protection Set OPAQUE, för mattlindade och mattlackerade bilar

SWISSVAX OPAQUE-serien utvecklades speciellt för skötsel av mattlackerade och folierade fordon. Runt
För att inte angripa känsliga ytor innehåller SWISSVAX-produkter endast små mängder kemiska ämnen. Istället har en unik formula tagits fram som är perfekt anpassad till behoven hos matta ytor. Den speciella sammansättningen av SWISSVAX OPAQUE-produkter säkerställer att den matta finishen behålls och ytan inte blir blank.

Matta ytor är mer mottagliga för miljöpåverkan som damm, smuts och solljus, vilket kan orsaka skador. SWISSVAX OPAQUE-produkterna är utrustade med speciella och naturliga ingredienser som skapar en skyddande barriär och därmed bevarar den matta finishen. Samtidigt förbättrar de ytans vattenavvisande förmåga och underlättar rengöringen.

Användningen av SWISSVAX OPAQUE-produkter säkerställer långtidsbevarande av utseendet och kvaliteten på matta ytor. Den speciella formeln tillåter regelbunden användning utan att påverka den matta finishen. SWISSVAX OPAQUE-serien erbjuder därför en unik lösning för de krävande
Sköter matta ytor och säkerställer optimal skyddsfunktion genom användning av specialanpassade ingredienser.

SWISSVAX tillbehör för ett perfekt resultat

Komplettera din vård med SWISSVAX-tillbehör

Våra tillbehör är också avancerade

Med rätt tillbehör från SWISSVAX kan du säkerställa att du får den bästa bilvården och skydda din bil optimalt.

Vårt urval av tillbehör inkluderar högkvalitativa rengöringsdukar, svampar, borstar och tvättdynor. Varje produkt har noggrant utvalts och producerats av oss och testats för prestanda och kvalitet för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat. Våra tvättdynor är till exempel gjorda av särskilt mjukt material och har en hög vattenupptagningsförmåga. Detta säkerställer skonsam och grundlig rengöring utan
att den målade ytan är skadad.

Förutom rengöringsprodukter erbjuder SWISSVAX även olika applikatorer som är speciellt utvecklade för användning med våra vårdprodukter. Våra svampar och pads möjliggör jämn fördelning av vårdprodukter och skonsam applicering på känsliga ytor.