Rengör, underhåll och försegla matta färger och folier

Tvätt, rengöring, "polering", underhåll & tätning av matta ytor

Världens första vårdserie för matta färger och folier

Skötsel, rengöring och tätning av matta ytor med Swissvax skötselserie

Här ska bara betraktarens ögon lysa - det matta lacket ska förbli matt!

Rengöring och skötsel av en matt målad eller folierad
Bilar är bilvårdens gymnasieskola. Konventionella rengörings- och skötselprodukter har en nötande effekt och förstör den silkeslena, matta ytan. Klassiska polermedel finns inte för matt färg, eftersom dessa skulle få den matta ytan att glänsa.

Här kunde Swissvax erbjuda världens första och kompletta
Vårdserier för matta färger och matta filmer garanterar att matta ytor förblir matta samtidigt som man uppnår maximalt skydd av färgytan. Serien innehåller alla nödvändiga produkter för perfekt matt lackvård, från bilschampo för matt lack till förrenare och specialvax till detaljspray och spraykeramik för mattlackerade fordon.

Lita på vårt kunnande och Swissvax-produkter så att din bil kommer att presentera sig som du vill ha den – helt enkelt perfekt.

Skötsel av matt färg & folier - rätt gjort

Car Bath OPAQUE är vårt bilschampo för matt lack och
klarar av både vitmedel och glansförstärkare
vanliga bilschampon är annars vanliga. Mycket effektiv och därför sparsamt löst i tvättvattnet och tvätta fordonet från taket och ner med Washing Pudel Fine. Efterföljande torkning med Micro-Dry torkduk.

Med den matta färgförrenaren Pre-Cleaner OPAQUE får du en
Djuprengöring utförd som förberedelse för vaxning. För att göra detta, spraya på Pre-Cleaner OPAQUE och torka av med Micro-Absorb rosa.

Vårt vax "OPAQUE" är det perfekta tätningsmedlet för matta färger.
När den har härdat efter applicering ger den skydd mot mikrorepor och förhindrar att den matta färgytan snabbt blir smutsig. Applicera vaxet rött med handpucken eller svart med svampapplikatorn och polera med Micro-Fluffy. De enskilda kroppsdelarna ska behandlas efter varandra och på små ytor (t.ex. en halv stänkskärm, en halv dörr). 

Quick-Finish OPAQUE Detailing Spray i kombination med Micro-Polish blue är perfekt för att ta bort små irritationer som fingeravtryck. Spraya på, torka av - välskött yta.

Vår Lotus Speed ​​​​har inte bara utvecklats för glänsande lack, den är också idealisk för uppfriskande matt färgbehandling. Produkten sprayas på och fördelas jämnt med Micro-Fluffy och torkas.